tirsdag 15. mai 2012

                               HJEMME IGJEN

Fem dager går fort når man har det fint.Vi har vært i Krakow det var en fin by.Vi bodde på et fint hotell i nærheten av gamlebyen.Godt vær med opptil 30 gr i 3 dager og 2 dager med 10 gr og regn.
Vi var hjemme søndag kveld.  Mandag morgen var det oppstart  på cellegift 5 nye behandlinger,satser på at det går greit.Jeg var litt sliten etter siste kuren ,men nå er jeg i god form med smakssanser i orden og ellers helt topp.
Så får vi se hvor lenge den gode formen varer.

Willy

4 kommentarer:

  1. Hei Willy! Har fått inn tips om bloggen din på email og vi har nå laget sak om bloggen dn på www.prostatakreft.no! :) Flott blogg! Lykke til videre!

    SvarSlett
  2. Hei Willy. Jeg er gift med en Willy som fikk prostatakreft som 54 åring og har nå (64 år) fått spredning til sjelettet. Stå på videre, vi er mange og står gjerne sammen med dere. Jeg (51) er med i pårørendegruppen for prostatakeftrammede, så hils masse til din kone (du snakket om "vi" i bloggen, så tenkte at det kanskje var din kone). Lykke til videre.
    Berith

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Berit.Takk for kommentar,vi står på videre håper det går bra med din mann og deg.Lykke til videre.
      Willy

      Slett
  3. Til lykke med dagen, Willy. Kjempeflott å kunne følge deg på bloggen. Det er trolig god terapi for deg å være åpen om din helsetilstand. Så bruker du fritida på en måte som er til glede for deg og dine. Som arbeidskamerat er du i særklasse, humørfylt og positiv. Ønsker deg alt vel, hils Kristin så mye. så sees vi etter helga

    SvarSlett